"Like you've never seen him before"

Ååååh kickboxning var grymt! Ni som provat förstår mig nog. Haha, jag höll faktiskt på att svimma ett tag, helt galen träning, men så sjukt rolig! Är sugen på att börja köra regelbundet.. ska bara kolla upp priser och tider sen kanske de smäller, igen!

Jag ska på bio strax med mamma och pappa. Jag ska se Micheal Jackssons film, "This Is It". Rykten flyger hit och dit om att det inte ens är han själv som medverkar i filmen och att den är värdelös.
Jag ska se den med mina ögon och utgå därifrån, det är nog en bra idé.


Ha en skön fredagskväll!
Du är vacker
// Lo

15.40, då smäller de!

Jag ska på kickboxning. Klockan 15:40 idag med Marcus. Jag är astaggad! Undra om det är svårt eller lätt.. jag har aldrig provat. Det ska iallafall bli roligt att gå med Marcus, det spelar ingen roll om det skiter sig! Haha, vilket jag nog måste vara beredd på.



Nu ska jag packa väskan. Ska möta Marcus på Odenplan om en timme.
Hejhej!
//Lo

Loggboken. För att stärka självkänslan!

BRA
1. jag har vackra ögon
2. jag är en duktig dansare
3. jag fixar allt bara jag vill
4. jag är social

TACK
1. tack för att jag finns
2. tack för att jag har en dröm
3. tack för att jag är frisk
4. tack för att jag ständigt jobbar
med min personliga utveckling

HJÄLP
1. hjälp mig att få allt gjort idag, som jag planerat
2. hjälp mig att leva i nuet
3. hjälp mig att inte självcentrera
4. hjälp mig att våga säga vad jag tycker

Där har du min Loggbok för dagen. Jag hoppas att du skriver du med!
Jag skulle aldrig må så bra som jag gör om jag inte gjorde detta!



VIKTIGT!
Var inte rädd för att upprepa.. mer upprepningar - desto snabbare resultat kommer du möta, det lovar jag dig.
Stå på dig. Våga skriva det du kanske aldrig uppmärksammat dig själv om. De helt klart svåraste punkterna är "BRA"punkterna. Våga skriva att du t.ex. är snygg, att du har en jävligt nice kropp och att du faktiskt står för den du är och hur du ser ut.
Börja med att skriva en gång om dagen. Det är svårt, mycket svårt. Men övning ger färdighet (den har alla hört minst 10 ggr i sitt liv), så är det med allt, varesig vi vill tro på det eller ej. När du fått rutin på det och känner att de börjar rulla på, kan du börja dela med dig av de du skriver, till vänner/familj, till din flickvän/pojkvän. Nyttigt!
Dela med dig av det du skriver, inspirera andra att börja skriva så ni kan läsa upp för varandra vad ni båda skrivit. Dela med er av drömmar och underbara egenskaper ni bär på.

Ös på, listan blir lång, tro mig!
//Lo

"Vi delar nästan alltid lika"

Jag vaknade 13:00 idag, och jag har sovit hela natten utan att vakna en ända gång, fantastiskt, mycket värt alla dessa timmar av sömn.

Idag ska jag planera jobb. Dansklasserna fram till Julshowen. Vem ska göra vad på showen? Hur ska upplägget på dansklasserna fram tills dess se ut? Ska jag behålla något jag hade innan lovet? Vad jag ska göra för koreografier? Det är så de fungerar..

Vi har i min underbara familj infört en liten regel på torsdagar, och idag är de torsdaaag. Städ-dag. Vi har uppgifter på områden i hela huset. Jag tror det kommer gå hur bra som helst. Det går ju snabbt när alla gör någonting (vilket blir allt tillslut)! Jag har mitt rum, matrummet + toalettplock (eftersom det bara är jag som sprider ut mig med så mycket grejer över hela toaletten). Detta låter väll inte så farligt, jag ser fram emot att städa, för första gången, just för att det är sagt att "På torsdagar ska e städas" och att alla kommer att städa samtidigt. Vi är allt en gullig svennefamilj.

Jag skulle vilja träna idag men.. frågan är om jag verkligen behöver det. Jag var på afrikansk-dans igår, och imorgon ska jag på kick-boxning! Är nog bra om jag vilar lite granna, laddar upp krafterna.

Juste! En sista grej. Jag var i stan igår med Alice. Jag hade precis fått min lön. Det säger allt? In på Lagerhaus, köpte en fin kökshandduk där det står "DIN MAMMA JOBBAR INTE HÄR", haha fantastiskt roligt. Jag köpte också lite smått och sött till min mamma och till min pappa.
Jag älskar att ge presenter. Det skulle kunna bli min hobby, bara jag hade en rullband som framkallade pengar av sig själv. Jag skulle verkligen kunna bli dendär "romantiska machomannen" som ger kärlekspresenter i stort eller litet format, jämt. Men... bara jag hade pengar...
Här kan ni se bilder:


till pappa


till mamma


till pappa

Innan sängen

Fråga: Vad kallas sjukdommen där den drabbade upplever ett ständigt ljud i örat?
Svar: Äktenskap
/David Batra

jag är vaken hela natten

jag såg skuggan av ett fallande löv
vind och vatten rörde mig och
vid samma tillfälle andades jag in luft
som fyllde hela mina lungor


för två dagar sedan hörde du av dig
svårt, svårare, svårast
klart, klarare, svart


de fallande lövet
strök sig försiktigt mot luftens vingar
för att inte störa


Paradise Hotel 2009

Min vän (men som jag förtillfället tyvärr tappat bort lite i den stora världen) Cimon. Han ska vara med, eller ÄR med i årets Paradise Hotel som kommer sändas nu till hösten. Trailern har börjat rulla och spänningen bara stiger mer och mer..
Jag trodde helt ärligt aldrig att han skulle vara med i "ett sånt" tv-program. Tv, visst, men inte Paradise Hotel. Det är ett väldigt ytligt och öppet program och jag har inte direkt sett honom som "en sån" som ska medverka i "en sån" show. Usch, jag låter så fördomsfull.
Det ända jag hoppas på är att han behåller den varma människa han är.. Och står för sig själv, inte ändrar på sig för att det just handlar om tv. Är nog lätt hänt.
Insåg just att jag verkligen saknar honom. 

Här har ni honom. Heja Cimon! Heja!
 


Tagning! Fyra år senare...

 

Denna bild är tagen för nästan 4 år sedan. Det är helt otroligt. Det känns som 9ans bal var igår, inte för hela 4 år sedan.
Det är mig och Marcus ni ser på bilden, jag tycker den är härlig. Den togs i bilen påväg mot balen. Våran snällaste sida lyser verkligen genom bilden, haha, underbart!

Det är roligt när man sitter och tittar på gamla bilder. Bilder som visar tillfällen som blir så starka och som gör man vet exakt vad för känslor som bubblade inom en vid just de tillfället. Plötsigt rullar en film med musik och känslor av alla olika slag. Cool.
//Lo

Tisdagskväll med vackraste Marcus

PML "Pink Muff Love/Pure Marcus Lo" Recept:
(vi dubblade receptet)
2 ägg
2 dl socker
50 g smör/margarin
3 dl vetemjöl
1 1/2 tsk bakpulver
2 tsk vanillinsocker
+ Hallon och Röd karamellfärg!












Den andra från vänster leder!

Marcus är här! Vi bakar muffins. Rosa muffins och vi kallar dem "Pink Muff Love (PML)" därja.
Sen ska vi äta upp dem
Och kolla film
Hejdå


Min, bästa vän!



Min massageboll är det ni ser på denna bild. En turkos vacker liten sak som gör under. Magi, och det är precis dethär jag behöver. Nacke, rygg, bröst, höftböjare, rumpa, framsida/baksida lår, vader, fötter, händer, ALLT kan man massera med denna boll. Fantastiskt. Jag har med mig den överallt. Värt.

Snart kommer Marcus...

Inspirations/Kreativitetsknappen på OFF

Jag har inte haft tid att läsa min bok på jättelänge, det gör mig galen. Men nu, äntligen, ska jag läsa en stund. Sådär mysigt med tända ljus och sätta på mig jättestora kläder och mina mystofflor. Bra idé.

Igår var jag ute. På Victoria. Blev en väldigt rolig kväll! Åkte dit med Alice och Dora. Mötte Jesper, Petter (gamla vänner) och några vänner till dem. Jag hittade också Ludvig (gammal klasskamrat) där, så vi blev ett glatt litet gäng.

Har tidigare idag jobbat. Har satt ihop nummer till barnen inför Julshowen som börjar närma sig. Jag hade ingen inspiration eller någon slags energi, det är så frustrerande. Men inget fel med det, en trött dag utan inspiration möter alla förr eller senare i sina liv.
Ikväll kommer Marcus över. Vi ska titta film och bara ta det lugnt. En myskväll med Marcus.. kan inte bli bättre, de passar mitt mode perfekt.

Ha de bäst
//Lo

Plockepinn

Hejhejhej!
Jag ska snart dra iväg, mot Alice. Träffa henne och Dora, en som som jobbade med Alice i Grekland i sommras. Snabbinfo är alltid trevligt. Vi ska ut med massa härligt folk. Så nu är jag sminkar och färdig, dock inte påklädd det jag ska ha, eftersom jag inte bestämt mig än för vad jag ska ha på mig.. Den e jobbig.

Igår jobbade jag. I förrigår jobbade jag, och på kvällen var jag på körslaget med en härlig vän från lund, Vilhelm! Det var jätteroligt. Men var så trött, hade så konstig energi, jag var som en bebis. Om jag va tyst eller satt still i några sekund fanns det en stor chans att jag somnade, så jag var sådär barnsligt övertrött.
Jag snackade med Marcus, en vän, senare på kvällen och hans sa att man nästan aldrig är så glad som man är när man är övetrött, man kan liksom skratta åt vad som helst, det har ju alla varit med om. Senare i samtalet skrattade jag så jag både dreglade och grät av att Marcus sa "Det är som att käka snickers på löpband". Det säger det mesta..

Nu ska jag glida vidare och ni ska få bilder från sminkning, kläder och massa annat kul en annan vacker dag. NU bjuder jag däremot på en fin bild från kvällen på körslaget, då jag var sådär härligt energifull/lös?
Här har ni mig och Vilhelm!



Jag känner på mig att kvällen blir galet bra.
Det ska jag iallafall se till att den blir!
//Lo


Tandläppstift är de nyaste

Godmorgon alla hjältar
Inatt har jag fått sömn, 8 timmar, perfekt! Och inte nog med det, jag har jättemycket tid nu att bara ta de lugnt hemma, andas och varva ner (min kropp går på högvarv vid sådannahära tider). Klockan är strax 09:00 och jag ska inte vara på plats förens 10:30. Kanske ska ta ett bad? Springa ett varv runt jorden? Se om farmor har de bra i himelen? Köpa hund?

Igår blev en dag fylld av färg, smink, karuseller, trollkarlar, ben-pilbågsskytt och allt i ett jäkla tempo. Jobbade från 11:00 - 18:00 och direkt efter åkte jag bort mot frihamnen där Körslagets kamror rullade.
Snacka om att jag var trött. Hade sovit 3-4 timmar också, den e rätt skön. Underbart att få gnälla lite. Nu ler jag.

Idag är de samma schema. Showa, sen hem och sova, äta först.
Mamma och pappa är hemma! Synd bara att jag träffar dem först på morgonen då jag har mitt underbart strålande humör...



Bilder kommer komma, från dessa färgsprakande dagar.
//Lo

Kardemumma

Johanna hade gjort egna praliner igår, mycket goda och väldigt skickligt gjort. Mörk choklad med kardemumma-smak, ååå gott.

Nu är jag vaken, trodde jag iallafalla skulle snosa minst 10 ggr, men blev faktiskt bara 2. Gårdagskvällen/natten blev rolig, lite smått galen men man kan inte förvänta sig annat när det blir så spontant. 4 timmars sömn på dehär, och här sitter jag, smått mosig och med en rykande locktång bakom min rygg. Det känns bra, jag känner på mig att dagen kommer gå superbra. Minst sagt KUL iallafall, ett centrum fyllt av färg, dans, cirkus och massa gosaker kan nog inte stoppa mig för att le.

Nu måste jag få i mig frukost. Kaffe, 2 ägg och knäckemackor står redo på bordet.
Vi hörs ikväll! Önska mig lycka till!
//Lo

Hoffmaestro - I'm not leaving now

Godmorgon! Är uppe med tuppen, hurra! Väckte min lillebror som skulle till skolan kl 08:00. Gjorde en mysig frukost med tända ljus och allt man kan tänka sig till frukostbordet. Riktigt nöjd storasyster.
Har en fin "to-do"lista framför mig som jag nu tänkte följa, det står - duscha.
Så hej så länge!



dikt 1:
kan köpa dig ett hav
vara din slav
på din köpta ö
tills den dagen du kommer dö
ge dig en vulkan
obegränsat med banan
ge dig en hydda
laga mat med krydda
vara din tupp
allt detta efter min bankråns cup

varje kväll massage
vid hyddan ett garage
kan bröd baka
på söndagar en kaka
gifter dig i spansk kyrka
sen vi indian gud dyrka
efter bankrånen
ger jag dig månen

dikt 2:
i din blick
får man en kick
börjar tänka
olika ord länka
ens fingrar
man försöker körklara
att blicken besvara

dikt 3:
lev utan sol i några år
känn sedan på dina mörka sår
titta sen ut från ditt rum
och se något som gör dig stum
lev utan mat några år
känn sedan på dina lår
ät sedan från en favvo buffé
och se hur du kommer att le
såhär mår jag varje gång jag ser dig

dikt 4:
vet ej om det är jag eller i mig en demon
men mina ord är inga lån, inget känslomässigt rån
även om jag kan vara ett fån
så gör jag inga sånna hån
kanske dina ögon som detta skriver
men det är inte jag som driver

dikt 5:
det är min beundran av din läpp
men kanske bränner alla skepp
ror ensam i rodbåt
lyssnar på en dum låt
men det är värt varenda mening
varenda bokstavsförberedning
så läppen försvinner från min hjärna
och hamnar i en fallande stjärna
// dikter av "P"


bu!

SPÖKTIMMEN


07:00,10:55,13:30,16:00,18:00,19:00

Kvällen är här, snart leden den oss till natten. Härligt med lite natt va. Jag lyssnar på Laleh, hon är vacker, sången är vacker.
Mötet gick bra, i "ForumNacka" haha. Tydligt och klart fick vi instruktioner om hur helgerna kommer att se ut. Schema på tider för smink, parad, show osv.

Jag har ätit choklad så jag har ont i huvudet. Snurrsnurr. Och framför mig har jag brev från Folktandvården, mycket bra. Dit ska jag imorgon!


Oh Baby! Your time is right now!

Strax ska jag iväg till åhlens. De hetaste ryktet just nu är att det finns "lösögonfransar, 2 för 99 kr" asbra, jag som behöver TVÅ par,precis nu. Ska kika förbi Johanna på samma gång eftersom hon jobbar där, på Robert Choklad, säga hej och ge henne en kram är planen.
Klockan 18:00 är det möte på NackaForum, eller.. "ForumNacka" som det så konstigt kallas.

Nu ska jag tvätta bort mina fina röda läppar innan jag drar.
Här har ni lite bilder! (kläderna till kommande dansgig)








Fotograf: Karl-Johan D. (min storebror)

Hej då!
// Lo


Mjau

   
Vad säger ni? Koppar, Brunt, Blont eller Rött?

Min unge ska heta Rebus


Jag ska unna mig choklad idag, ska köpa det på vägen till "mina barn", med andra ord - snart. Chokladen ni ser på bilden är pruttgod (väldigt ful bild dock). 75% Choklad med smak av Lime. För dig som tycker om mörk choklad, mycket värt att prova.

Nu ska jag göra mig någon lunch innan jag beger mig iväg för att jobba på flitigt tills ikväll. Så, på med stövlar och geväret ska med, nu ska de ut i skogen och jagas. Kanske hittar någon mås, om jag har tur..

Ikväll ska ni få bilderna på alla mina hårcölörs.
Ha de super!
// Lo

Öronpropp

Onsdag 21/10

13:00 - 14:00 Läsa bok
15:00 - 17:00 Jobba som barnflicka 
17:45 - 19:30 Repa
19:30 - 20:00 Sminkskola inför gigget
20:00 - 21:00 Repa vidare


WARNING! (långt inlägg)

Kan bara förvarna sådär smått och kort (jag ogillar långa textinlägg, eftersom jag har så fint kallat "lässvårigheter" jag kollar helt enkelt bara på bilderna. och bara för det finns inga bilder med i detta inlägg, feel the pain)

Nu verkar klockan vara sådär mycket igen... precis lika mycket som den var vid den här tiden igår. Jag tror nog klockor kan ljuga. Eller hur, varför skulle dem inte kunna ljuga? Precis som vi människor? (vilket vi självklart aldrig ska göra, men som händer) För vem har egentligen bestämt att klockan nu är 1 och inte 5? Konstigt dedär...

Jaha, här sitter jag. Har tittat igenom (inte alla, men nästan) Blogg Awards nomineringsfilmer. Kul grej. Börjar fundera lite på mitt egna bloggande. I filmerna berättar dem ju om varför dem bloggar, hur länge dem gjort det, och kanske något inlägg som på något sätt symboliserar deras blogg. Nu vill jag ju faktiskt inte vara så tokig att jag svarar på dessa frågor här och nu, utan det fick mig bara att fundera. Skönt fundera, inte jobbigt fundera. Ibland kan man ju fundera och då inser man att man funderar på något helt ovesentligt, inte så. Så vi är med på den punkten.

Byte av samtalsämne. Det är jag förövrigt väldigt bra på, byta samtalsämne, inte av någon nervös anledning utan mer att jag "brukar vara lite överallt/kan råka flyga iväg någon annanstans", tänker en hel del, försöker på något sätt hinna så mycket som möjligt, få ut allt jag tänker på, toppen.
Men, till saken. I tidigare inlägg har jag skrivit om självkänsla. Jag vill bara tala om att - Om det är något ni vill fråga eller om det är något ni vill veta mer om är det bara att trycka på den fina "kommentera"länken och skriva direkt från hjärtat, så ska jag försöka vägleda dig på bästa sätt. Hur bra som helst ju.

Kom på en till sak! Jag ska visa bilder på alla mina hårfärger jag haft. Låter nu som jag har haft grönt, rosa, turkos, det har jag tyvärr inte, hade varit roligt, men nej. Brunt, Svart, Rött och Blont. Så är tanken då att ni ska få säga vad ni tycker jag passat bäst i, ÅH så roligt det kommer att bli!

Godnatt!
Puss // Lo

TRUE



Min tatuering, varsågoda

Mamma och pappa har åkt nu. Dem reser till Italien idag och ska se olika städer, dem får det underbart, det känner jag på mig. Jag saknar dem redan.
Sen har jag ju tatuerat mig! På bilden ser ni den, väldigt dålig bild (gillar bilden), ni ska få se en till i nästa inlägg. Det sägs att just foten är de ondaste stället man kan tatuera. Om det är sant så känner jag mig rätt trygg, för det var faktiskt inte så farligt alls.
Tatueringen är tillsammans med min mycket goda vän Alice. Vi har samma text och den sitter på samma fot. Det känns fantastiskt att dela något med henne.

Nu ska jag iväg till odenplan och möta upp Liisa. Vi ska köpa hårfärg och sen ska jag fixa till det hon blev missnöjd med efter hon hade varit hos frisören.
Sen är det träning.


Ha en fin dag!

jag älskar att sova

jag bränner upp håret i hårtorken, jag fastnar med naglarna i skosnöret, jag springer ner för trapporna för att hämta strumpor och ramlar, jag äter och sväljer, jag lägger mig i sängen och ligger vaken hela natten, jag gör för många armhävningar att jag får strålningar ut i högra armen, jag har vänförfrågningar på facebook från människor jag verkligen inte känner, jag insåg just att kex är väldigt gott (egentligen insåg jag det när jag satt på flygplatsen i athen påväg hem från naxos)...

-

du låter mig andas in det jag behöver
din kropp ljuger
dina former och ditt tal ljuger

som när höstlöv faller
faller jag för dig
jag skrattar
jag faller

jag andas in något du kallar ord
jag kallar det kraftfulla bomber
som kastas över mig och sprängs

jag har känslor
det har du med

tiden är alltid där
du måste se den, ta på den
skapa utav den


.

kom tillbaka
jag vill uppleva
smeka känslan
fråga om du kan springa
när jag bitit av dina ben

rund, svart och med en enkelt melodi
jag kan refrängen
du litar inte på mig
det är bra

håll dig på avstånd
jag äter upp mig själv
kastar mig frivilligt ut
jag ska ju inte dö

du litar inte på mig
det är bra
kom tillbaka

Abrakadabra Simsalabim!

Jag har tatuerat mig! Ni ska få se bild imorgon
Nu ska jag sova, Godnattpuss


fredagsbonus: jag

Snäll/Dumf


Godnatt


Noomi Rapace

Godmorgon, eller kanske goddag
Torsdag och jag vaknar hemma hos alice, ensam och med träningsvärk. Väldigt mysigt faktiskt. Alice är snart tillbaka, hon har varit och jobbat (brukar vara tvärtom, så det var skönt att det var det min tur denna gång som fick sova vidare).
När denna energiflicka är tillbaka ska vi ut och äta lunch någonstans.

Igår var jag på Utbildningsmässa på kulturhuset med min käraste storebror. Det är precis som en gymnasiemässa, sådär rörigt och när man kliver in så vet man plötsligt knappt varför man är där. Förvirrad och i andra tankar går man runt och samlar på sig massa informationspapper, som för det mesta bara innehåller skräp. Men vi samlade iallafall på oss massa "skräp" och fick faktiskt hjälpen vi behövde.
Sen, nu kommer det, sen så gick vi ut från kulturhuset, och jag flippade, eller rättare sagt, min plånbok flippade. Köpte en massa roliga saker, bara bra saker, enligt mig.
- Silikonskydd till min iPod
- Hörlurar till min iPod
- Träningslinne
- Träningsbyxor
- Massageboll bild här
- Byxdress
- Två böcker (RosaBandet-veckor på Bokia, 2 för 99!)


hon är ju rätt snygg ju


Nu ska jag fixa mig
Hejdå!
// Lo

WOOW! värt att se, tryck på play förböleven!


Mia, Gubbar och Blåsor

Godmorgon!
Jag mår jättebra denna tisdag. För idag ska jag på Mia Törnbloms föreläsning "Självkänsla nu!". Det ska bli skitkul. Jag lyssnar också förtillfället på Pince, och det gör ju inte situationen sämre direkt!


på bilden: självaste mia törnblom


Fick få upp kl 08:00 idag för att några gubbar skulle gå runt i huset och kolla ventilationen. Det var iallafall det mamma och pappa sa, att jag "var tvungen att gå upp". Jag gick upp, gubbarna var här, men inte gick dem in i mitt rum inte? Så nu sitter jag här, jag hade ju velat sova lite längre. Men 8 timmars sömn, mycket bra ändå, kanske inte behövde mer, hade nog bara blivit seg.. faktiskt.

Jag måste också få dela med mig av att berätta hur jobbigt jag tycker det är att ha blåsor i munnen, jag tjurar ju ihop, det är inte roligt alls. Jag har kommit på att känslan att ha blåsor i munnen är nästan den samma som att äta wasabi. När man äter wasabi går de plötsligt upp i nästan, fylls i hela bakhuvudet och lika hastigt som de kom så är de borta. Men snabbt är man där igen och på något sätt har man glömt bort att de var så starkt. Blåsor är typ likadant. Man glömmer bort att man har de och blir som påminnd varje gång man äter något surt eller borstar tänderna, AJ.

Ord för dagen, denna morgon iallfall..
Jag skriver säkert något när jag kommit hem från föreläsningen.
Säg gärna hej! Ha de bra!
// Lo

Lunch

Klockan är 2, Lunch.

- Matkorn (typ likadant som matvete)
- Tonfisk
- Pesto
- Gräddfil

Koka matkorn, 12 min, låt svalna. Blanda ihop alla dessa miljontals och avancerade ingridenser. In i mikron på hög värme, ca 1 minut. Blanda blanda, och färdigt att äta!
Ät gärna lite grönsaker till, för att få i dig allt du behöver. Något som passar till denna rätt är t.ex. babyspenat och röd paprika.



Nu ska jag göra min älsklingssmoothie. Banan/avocado-smoothie. Den ska jag ta med mig nu när jag åker och jobbar. Ska klunka i mig den mellan jobb och träning, har en timme där då jag har tid att andas.
Ha de bra!
// Lo

Philip spelar match 15:00

beeeeeeeeeeert! FOTBOLL FOTBOLL FOTBOLL!

When love takes over



Ibland glömmer vi

Näe, nu måste jag faktiskt ta och hyra in en stor illaluktande människa som står i mitt rum på mornarna och skriker, flåsar och borrar i väggarna. Jag kommer ju inte upp? Hur jag än gör, eller vad kan man mer göra än att ställa klockan? Jag är så trött. Frågan är om det är för att jag är seg eller om de faktiskt är för att min kropp behöver sova ett visst antal timmar. Nu är ju jag åandra sidan väldigt dålig på rutiner när det gäller min sömn, jag kanske ska börja där.

musik hoppar runt, och jag har öppnat ögonen
det är lördag. lev
// Lo


Nattligt besök

Nyklippt sitter jag här och lyssnar på naturmusik, väldigt avkopplande. Ska ta och lägga mig strax, först borsta tänderna och sen läsa min underbara bok som jag inte hunnit läsa nu på ett tag, äntligen.

Full rulle. Denna vecka, har jag jobbat och också fått vikariera en hel del, som danslärare. Fantastiskt roligt faktiskt, att bara hoppa in sådär en gång, få se en ny grupp och utveckla nya människor och ge ett intryck som dem bara upplever en gång, man kan grubbla länge på dedär, iallfalla jag. Om Alice läser detta nu, så, Alice - Jag vet att du nu sitter och mumlar för dig själv "de är bara lo som skulle säga så och gräva så djupt i något". Hej Alice.



Imorgon ska jag fotograferas, utomhus i höstens vindar, får hoppas att det blir bra väder bara..
-Va synd att detta inlägg bara handlade om vad jag gör, har gjort och ska göra. Jag brukar tycka de e uruselt att läsa sånt, men here we go again, blogg e alltid en blogg, de råkar ju oftast blir så. Idag är det lördag, en mycket tidigt sådan, och ja, så kan de gå, idag behövdes detta komma ut, och de blev som de blev.
Godnatt goda onda folk
// Lo

Marshmallow test

Detta är helt fantastiskt. Titta


Ska iväg. Varsågoda!




Jag vill till djungeln

Hej lilla bloggby
Jag sitter här och lyssnar på min "tchill"playlist på spotify och har precis druckit upp min välling. Tanken är att gå och lägga mig, jag är trött, men någonting håller mig fast. Kanske därför att denna måndag varit mycket hektisk och gått så snabbt att jag inte hunnit sätta mig ner och verkligen relaxa för en sekund, vilket jag gör nu.
Jag läser förövrigt en väldigt bra bok. "att välja Glädje" av Kay Pollak.
Ska borsta tänderna nu, sen läsa.

Godnatt
//Lo


KBA

Såja! 21:14 går tåget, måste gå 5 över typ. Tänkte, kan ju vara väldigt viktigt för er att veta det nämligen :D
Ikväll blir de galenskapligt roligt röj, hoppas jag, även fast jag ska upp imorgon, mycket tidigt, jobba jobba. MAN LEVER BARA EN GÅNG! det är ju typ den sannaste sanningen som någonsin existerat...



kvällsord. slut

Your eyes

Du! får mig på bra humör. Du är det lilla extra i vardagen, det lilla ljuset som värmer och älskar, regnet som inte kommit för att förstöra utan för att förgylla, det är du (och du vet vad jag tycker om regn). Du får mig att känna mig speciell och nöjd med mig själv. Jag känner mig speciell när jag får äran att vara med dig, titta på dig och bry mig om dig. Genom att vara din vän.
Jag vet ingenting om framtiden, jag är ingen astrolog (även om jag önskar att jag var det) så har jag en stark vilja. Min vilja med dig Alice, är att aldrig släppa din hand, jag tänker inte göra det, oavsett. Jag vet ingenting om framtiden, därför lever jag nu, jag ser dig idag för den du är och för att du är du.
Jag älskar dig. Alice Gillgren Rydé

PS. alice, tack för låtarna du la in på min "tchill" lista på spotify. closer, today, only you, starmile och sky. och juste! på mitt pluggschema, det var jätte fint ritat. små saker betyder oftast så mycket mer än vad man tror. DS.


Tack för mig
Ha en glassig lördag!

No love is like our love


Nummer 4 Självkänsla

7. Lev i nuet

Jag citerar Mia Törnblom "Varför ska vi gå på samma begravning två gånger? Först innan katastrofen inträffar och sedan efteråt".
Det är ju precis det vi alla gör. Vi oroar oss för saker i förväg istället för att möta det som kommer när det väl kommer. Och ofta är ju inte allting så farligt som vi trott, eller hur? och det är just för att vi grubblar och förstorar småsaker. Att acceptera livet och sig själv precis som det är är något vi måste börja med, NU. Genom att se på saker med en positiv och klar blick kommer vi att möta livet med större kontroll. Vi kommer fortfarande möta livets motgångar, det är så livet är, men att hantera dessa är en bit vi hela tiden måste öva på. Att stärka självkänslan med andra ord.
Ta vara på dagen, se världen och alla vackra människor, och planera, så att du slipper känna dig stressad. Lev i nuet!

8. Drömmar

Våga drömma. Att drömma skadar ju faktiskt inte någon över huvudtaget. För att någonting ska ske måste vi först önska oss det vi vill, det vi vill ha eller kanske vill göra. Stora, små, verkliga, overkliga drömmar, det spelar ingen roll, drömma är något vi måste göra.
Skriv ner dina drömmar i en bok och dela gärna med dig av dina drömmar till din familj, dina vänner, och hör kanske var dem drömmer om. Drömma är fint, det öppnar upp vårt sinne och speciellt lär de oss att lyssna till oss själva, vad vi vill.
Och för guds skull! Tänk INTE på konsekvenser. Du är värd det bästa och det finns inga hinder på vad du kan få eller kan göra.

9. Sätt mål

Sista punkten, och det är att du ska sätta mål. Denna punkt innehåller tre punkter.
1. Nuläge
2. Önskat läge
3. Vägen dit
Dem här tre stegen man går igenom är väldigt enkla att följa och kommer få dig på en mer strukturerad bana i livet. Det ger dig ett större perspektiv på hur ditt lev ser ut och har möjlighet att se ut. Sen är det såhär, dina mål behöver inte, (precis som dina drömmar) vara verkliga eller stora. Det viktiga med dethär är att du ska ha en strävan efter något du tycker om, få en insikt om dig själv och vad just du vill och känner.
Skriv ner dina mål, enkelt och strukturerat, gör det inte komplicerat för dig i onödan.
Nummer 1, Nuläge - Här skriver du ner hur det ser ut där du befinner dig nu.
Nummer 2, Önskat läge - Målet. Det du vill uppnå.
Nummer 3, Vägen dit - Här beskriver du hur du ska ta dig tillväga och vad du kanske behöver ta hjälp av för att uppnå målet/målen du satt upp.
Glöm inte att du har en värld full av människor med erfarenheter av alla slag och från alla håll, så ta vara på det, ta hjälp av familj, vänner och dem du känner som kan vara till hjälp. Och framförallt, våga tro på din dröm och ditt mål.


LYCKA TILL!
// Louise

godmorgon

-jag vill kyssa dina salta läppar
för vi simmar, långt ut
inte ens marken kan känna vår närvaro
jag ser din tunga
jag känner din nakna kropp
du är vacker

dansande moln
kall vind
en tickande klocka
som ständigt tjuter
jag önskar jag hade öron

du är vacker
en sjöman sa det till mig
jag vet inte vart han är
jag önskar jag hade ögon


och jag vill inte veta vad klockan är-


RSS 2.0