Jag vill färga mitt hår? Och klippa mig... tror jag

Måndag



Jag har precis skapat en vacker lunch och sedan avslutat de hela med kaffe, eller.. mjölk med lite kaffe..
Jag ska iväg och jobba strax, mitt tåg går 14:48. Repa repa inför Julshow som är om bara två veckor.. hejohå, de blir spännande å se hur det går. Knappt 1 av 3 nummer har vi hunnit gå igenom, det känns ju faktiskt sådär.

Ikväll var tanken att jag skulle följa med Alice ut. Men det blir ändrat, eftersom jag ska jobba tidigt imorgon, första dagen som vikarie. Jag vet inte om jag är så pepp på att komma sömnlös och bakis. Nej.

Nu ska jag gå!
"Snakkes"
//Lo

Mr.Oizo - Flat Beat

Lussebulle, pepparkaka, glögg, ett ljus av fyra,
en å annan kyss och ett otroligt bra humör.

Hela dagen, alla dess timmar och minuter har rullat runt bland varma känslor och ögonblick. Inte för att jag har gjort så mycket, men jag har mått otroligt bra hela dagen. Känns skönt.
Avslutning med nybakta lussebullar och lite glögg på de gjorde ingenting direkt sämre. Jag har aldrig förstått meningen med att "söndagar är skit". Jag älskar söndagar? Varje söndag har något att bjuda på. Synd för er.

700 bilder, ca. Om jag ska vara ärlig - 630 st. Bilderna är tagna från fredag till idag, tre dagar och så mycke bildz. Och självklart ska ni få se några utav dem, bara att vänta, en stund, en dag - eller två!

"Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge!"
"Den som väntar på någon som gått, väntar alltid för länge!"


//Lo

VILL DU VINNA EN MILJON?

Jag blev kvar hemma...

Just nu:
1. Är jag jätte kaffesugen
2. Kollar jag mitt bankkonto stup i kvarten för att checka ifall jag fått min lön än. Men inte!
3. Pratar norska, på svenska


Finding it easier, to fall out

Kvällen närmar sig, det är fredag och stämningen i huset är sådär halvt på topp. Här befinner sig en irriterad mamma, en oskyldig pappa, en nongalant storebror, en vaccinerad lillebror och så jag, jag är väll mer splittrad om man nu ska sätta ord på mig. Jag vet inte om jag ska på föreställning så som jag planerat kl 19.00, eller om jag ska stanna hemma just för att jag ska upp tidigt imorgon och har en lång lördag framför mig.
Hmm... 



Puss!



My kind of love

Morgonen började med tårar. Jag försov mig totalt och vaknade (blev väckt av telefonen som ringde) den tid jag skulle vara på svthuset, bra Louise! Efter 5 minuter sitter jag i bilen, där jag förövrigt gråter som ett barn, efter 10 sitter jag på tunnelbanan, efter 15 sitter jag i en taxi. Och inte nog med det, mitt kort fungerade inte att betala med i taxin så var tvungen att åka till närmsta bankaoutmat, vilket kostade ännu mer?
Sen löste de sig. In i studion, där alla väntade, dansare plus hela teamet, lite småpinsamt. Men som tur var hade dem inte hunnit köra ännu, så jag tog ett djupt andetag och satte mig på min plats, sen va vi igång.

Min morgon. Helvetesmorgon
Jag citerar taxichaffisen - "Dethär är inte din dag helt enkelt!"



Jag ska på dansföreställning kl 19.00 och då har jag förhoppningsvis hunnit lugna ner mig, haha.
Hej så länge!
//Lo

Then fall apart in parts

sjukt hur ens värld kan förändras, över sekunder, över dagar

Godkväll. Innan jag lägger mig i sängen så ska ni få äran att se lite bilder och sen få reda på vad som sker på lördag. En lång historia är mycket skönare att berätta genom bilder, ord behövs inte, inte heller någon förklaring.















Sådärja.
Och nu, lördag. På lördag är det MGP Nordic. Två bidrag från Sverige, två från Danmark, två från Finland och två från Norge. Detta är alltså en musiktävling, även kallat lilla melodifestivalen!
Jag och åtta fina dansare kommer att köra vår grej i öppningsnummret till "can you feel it - michael jackson", kl 20.00 prick, gäller att inte missa med andra ord.
Sen får ni inte glömma att ringa och rösta. Jag vet inte alls hur tävlingens koncept ser ut, hur något fungerar eller hur man röstar. Ni får följa programmet som är mellan 20:00-22:00 och stötta Sverige, Norge, Danmark eller Finland!
De hela sänds på svtB.

Nu ska jag sova. Jag ska upp tidigt imorgon.
Mina tre timmar av sömn min kropp just nu lever på fungerar inte mycket länge till.
Godnatt
//Lo

Topped it off with a pair of old shoes

Känslor är något som gör en till en annan person?
Känslor förändrar din personlighet, och visar en falsk sida?

Igår, träffade jag en vän och fikade i timmar, vi pratade om just detta. Mycket samtalsämnen, men något som stannade i mitt huvud är dehär med känslor. Att man är en person är fakta, att alla är olika och alla äger svaga sidor och starka sidor är sant. Men när de kommer till känslor, känslor där läget är på max, som tillexempel när man är arg, kär, ledsen eller förväntansfull. 
Min vän talade om för mig att han tror att man inte är sig själv när man är just där, i de maximala läget. Man kan ju dra dehär hur långt man vill eller så tar man de bara som det är, men jag har börjat tänka på hur jag reagerar, om jag är mig själv när jag är i dessa situationer. När jag är vansinnigt arg, när jag är hjälplöst ledsen, när jag är okontrollerat kär och när jag är lyckligt förväntansfull..
Jag är en person som tänkt väldigt mycket, analyserat och dragit mina egna slutsatser av folks beteende och ord. Jag anser att det är mycket onyttigt för den oskuldsfulla själen. Jag har blivit bättre, men fortfarande måste jag jobba på det. Nu känner jag att jag snöade in på något helt annat..
Det jag ville komma fram till var att jag vill inte tänka för mycket, men fortfarande är de ett intressant ämne, känslor. Vill veta om jag kliver ur min person som Louise när jag är i mitt maximala känslomässiga tillstånd eller om jag stannar hos mig och utvecklar det där?

Jaja.. tankar, hitodit.

Coming up next: Jag bjuder på bilder, och info om lördag + vad ni ska göra då!
//Lo


SÖMN, mtack

Hej!
Jag vaknade 12:00 idag, för en halvtimme sen, fantastiskt.
Jag kokar ägg och rostar mackor nu vid denna sekund på detta dygn. Idag är det tisdag och idag har jag inga planer förutom träning ikväll, 20:40-22:10. Ledig hela dagen! Jaaaaa!


-bilden har ju inget med dethär å göra. från repet igår-

Och där ploppade mina mackor upp!
Hej så länge
//Lo


oh, i'll be there waiting for you

längtan efter något du ser på andra sidan
du är sexuellt frustrerad
och du äger blod i dina lungor
jag försöker suga ut, försöker rädda dig varje sekund


längtan efter något du redan har
du är sexuellt tillfredställd
och du äger fjärilar i din mage
jag försöker inte se dig, försöker rädda mig själv varje sekund


kortis

3/5 alkohol
2/5 mun och öga
inget glömt


i put my feelings out to dry

du sover nu
du visar mig en annan väg att gå
jag försöker snabbt lägga bitar på plats
du vaknar inte. du sover
du är magi


snabbt gömmer jag mitt under jackan
under mina skor
allt är bra nu, ingenting kan komma i vägen


stora fyrkanter har sagt mitt namn
det är svart
jag är inte rädd längre
mina axlar som varit tunga lever nu på nytt
på annan plats
vägen du visade mig leder dit


ditt liv. mitt liv
lev. lev inte


Sanningen ögonprick

Mätt och belåten sitter jag och väntar på ett samtal från vårdcentralen. Måste tala om att jag fått biverkningar. Jag insåg nu att vaccinet jag tog för en vecka sedan är orsaken till utslagen jag fått i ansiktet, på bröstet, axlarna och armarna.
Den där reklamen som sitter på tunnelbanorna om Psoriasis skrämmer mig, faktiskt. Men skönt nu att veta att det inte är de, utan att jag fått biverkningen som 1 av 1000 får. Jag brukar nämligen vara den som är den, 1 på 1000. Lite komiskt. Va beredd på detta med andra ord.


//Lo

Her name was written on the photographs

Morgonen är kommen. Vi hälsar den välkommen genom att slå oss ner i skräddarställning med slutna ögon. Bara andas in, och andas ut. Och så tar vi det igen. Vi andas in, och andas ut.
Nu är vi kanske lite mer vakna.

Jag måste egentligen skynda mig nu. Detta visar bara vilken datanörd jag kan vara/är. Jag ska på möte i Alvik kl 10.00 ang. jobb, wuuhuuuu!
Sen bär de av hemmåt, laga någon nice lunch kanske.

Jag repar också kl 17:30-20:00
Hej så länge!


//Lo


Wonderful Bitch


Nu, sova
Natt
//Lo

nattlig konst

på tunga moln
springer vi
de faller ner på tak
regn


månader
tickande oljud


du är inte längre i mitt rum
du har gått för länge sen
ändå stannar du


tår som skaver
skratt som kliar
magar som kurrar
värme som skapar känsla


på min rygg är ord inristade
vackra, rinnande ord


du ser mig

Det värmer så när dina ögon ler

Godkväll. Här har ni mig, äntligen tänker ni, mhm.

Tempot på denna helg har varit i 180 och min kropp är sådär lagom slut nu. Ständigt har jag varit hungrig, trött, haft träningsvärk och sömnbrist, det är nog ingenting man ber om va. Idag när jag kom hem, tänkte jag - Vart fan ska jag börja? Ska jag duscha? Ska jag kissa? Kanske äta något? Säga hej till mamma och pappa? Städa mitt rum? nej men ni förstår, allt snurrade samtidigt som jag stod rätt uppochner och kunda knappt förstå hur jag orkade stå på benen.
Ni hör, mitt liv, så jobbigt. Tänk, finns nog INGEN som har de värre...

Fredag: Fika i staden, Repa 17-20, Utgång, Sova borta
Lördag: Möte 16-18, Träning 18-21, Spelning på HarryBJames, Sova borta
Söndag: Repa 11-14


"de e sant"

Ny vecka. Nya dagar. Nya timmar
Nya chanser till att leva de liv jag vill leva
Hej!
//Lo

Nu er musikken kun for mig


undskyld baby - ta mig tilbage

Back to the 90's

Jag sitter här med varma kläder, jacka, skor, halsduk, vantar. Känslan är som när man gick på dagis, och hade klätt på sig alla varma kläder för att gå ut. Men så var man plötsligt tvungen att vänta på alla andra? som var skitsega? och man blev tjurig, gnällig och stört varm. Den känslan, känner jag, just nu..



Jag ska iväg till staden. Sen ska jag repa inför kommande dansgig :)
Sen blir de utgång. Without cash.
Hejhej!
//Lo


Och en video.. för att stilla pulsen inför sömn



Kväll - Natt - Morgon

Godkväll underbara
Jag är trött, och ska försöka vända tillbaka dygnet så allt är på sin plats igen genom att gå och lägga mig nu, 01:38. Jag vill läsa lite först, får se om jag orkar det.
Bilder är alltid kul, mycket roligare än en massa text. Så varsågoda!



















Ja, vi bakade (försökte) om ni undrar. Det skulle bli muffins, och det gick som de gick.
Nu. Godnatt
//Lo

spansk pepparextrakt

fråga till svaren
och ryggen bryts
veckor tickar
du blundar, och vaknar


vaknar till min röst
till min kropp
inte hennes


fantasi äger dig
du äger mig
du ska säga
att din önskan är
att vakna till mina tunga ögonlock
vid min sida, och intill min bröstkorg


magen av glas
får dig att blöda
mot mig
på mig


du stannar innan jag
hunnit fråga om vägen
du ler


Det är tillåtet att få vara lite ego ibland




sådärja


Somnade 05:45 imorse

Kvinnomage + Vaccinerad = Bra tajming

Jag vaknade imorse (blev väckt) och trodde jag hade fått en rejäl smäll. Jag kände mig så bakis att jag började morgonen med att dricka ett stort glas vatten, av ren vana, haha. Men jag insåg snabbt att det inte var de mowdet jag var i. Helt fel. Vatten, kallt vatten på morgonen går ju inte ens å svälja?

Idag ska jag träffa Joel, hänga lite, för att sen möta upp mina stjärnor Johanna och Alice, på götgatan. Därefter tar vi alla våra fötter med skor på och går till Södra Latins Gymnasium, där vi en gång matats som djur på zoo och den platsen vi en gång trodde vi aldrig skulle komma ifrån.
Vi ska titta på årets dans-3or. Dem har föreställning, och heter så tjecks som: Close your ears



Musik: Shawn McDonald - Take my hand
Nu ska jag läsa
//Lo


juste..

det är inte alls allmänhetens tur nu. det är i december. fel av mig


20:40 - 22:10

Det gick ju bra att ta sprutan, jag överlevde.
Och såhär glad var jag efter!



Nu ska jag på träning.
Tjohej!
//Lo

Klara, färdiga, gå!

Allmänhetens tur att få vaccinera sig nu, de startade igår. Jag är med i riskgruppen (har astma) men har inte hunnit tagit innan. Detta system har ju inte direkt fungerat som tänkt. Folk har lyckats få vaccinet även fast dem inte är i någon riskgrupp.
Dumma människor.. det handlar faktiskt om liv och död för vissa dethär.

Nu bär det av mot Rissne, för nu är det min tur att stickas i armen. 
B to the R to the B


Titta, titta kärlek!



Shawn McDonald - Clarity

Heeeeej! Idag är idag, och idag är helt makalös!
Jag ska in mot staden nu för att träffa Dilara, fika lite, jag ska nog äta lunch, de börjar kurra lite. Sedan mot kvällen bär de av mot Alice. Där kommer jag träffa glatt folk som ler och är underbara. Haha, jag är i extas.

Nu ska jag följa med Storebror till affären, sen glida mot tåget.


Dilara, vackra.

Hejdå!
//Lo

Penguin Café Orchestra - Perpetuum Mobile

Dygnet som pågick för 1 timme och 40 min sen, köpte jag mig mycket, min plånbok skriker för tillfället. Ska trösta honom till sömns snart..
Jag mår bra, hur mår du?


Blus från H&M 149:-
Jeans från Weekday-rean 100:-

Jag köpte massa annat också. De ska jag fota imorgon så ni får ta del av min glädje och mitt slöseri av pengar! Fast faktiskt, så köpte jag mycket men billigt.. det är ju alltid nått. Nu ska jag sova.
//Lo

Topped it off with a pair of old shoes

Godmorgon, vanlig tid!
Gick och la mig tidigt igår, vilket är mycket underskattat här hos mig. Det brukar bli antingen eller, tidigt (god tid) eller jätte sent (inte god tid). Jag har fått 11 timmars sömn, och jag gick upp 09:00, fantastiskt! Kanske lite många timmar, men jag kände inte för att gå upp klockan 6...

Nu ska jag packa väskan för att bege mig mot gymmet. Spinning, den börjar 11:30.
//Lo

Melanie, strålande människa!


Louise Elisabeth



Spotifyreklamen underhåller mig



Godmorgon
, faktiskt. Klockan är 15:36 och jag & Alice vaknade 14:30, crazy. Jag känner mig ändå utvilad och färdig för en "halv-dag".
Alice är nu och duschar i min dusch (för första gången!), hoppas hon inte ramlar. För sedan ska hon vidare och stickas i armen på SöderSjukhuset.
Min dag kommer se ut såhär, Balett 19:15 - 20:35, Modernt 20:40 - 22:10, blir en bra kväll känner jag.

Nu ska jag fira, jag känner för att fira något.. vet bara inte vad
Hejdå!
//Lo

One last time

Jag mådde så dåligt. Jag hade blivit lämnad ensam gång på gång i över ett års tid, och hade tappat mig själv för länge sedan. En människa att älska, jag hade inte det, jag hade det. Jag vågade inte vara glad, inte skratta, inte må bra, jag skulle bli slagen, av dig och av mig.
Jag befann mig i en dröm. Jag åkte karusell. Karusellen körde snabbare och snabbare, tillslut kunde jag inte hoppa av, det skulle göra för ont. Jag mådde illa.
Djupt inne i mitt hjärta visste jag hela tiden om att jag inte gjort rätt val. En drog, två droger tog över. Kärlek och missbruk. Jag kom inte ur, hur jag än försökte, jag kom inte ur.

På min väg genom de suddiga, lyckades jag lära mig ett och annat om mig själv, om min värld, om mitt liv och om de val jag gör.
Jag är frisk. Jag är inte sjuk längre, jag mår inte dåligt.

Jag finns för att jag ska finnas
Jag älskar att leva



Nu ska jag jobba. Ha en bra måndag fina ni
//Lo


Tricks of the trade - Paolo Nutini

Jag sitter och lyssnar på musik.
Jag funderar över livets sanna och falska sidor. Dem jag älskar och dem jag inte behöver. En befriande känsla berättar för mig att jag är ok precis som jag är, jag är jag och det finns ingen som kan ändra på det, bara jag som kan ändra om något inte känns rätt eller bekämt. Att ifrågasätta andras beteende tar energi från oss som vi själv behöver, för att kunna lysa och visa den magi vi bär på.
Jag var idag på hälsomässan och köpte mig ett armband (jag har förövrigt aldrig smycken, de vet ni som känner mig väl) och jag köpte också e nyckelring.
Armbandet är en kedja och en berlock med text, som det fanns massa olika att välja mellan. På min berlock står det "vacker & stark. bär på mirakel" och på nyckelringen står det "se, inse, det finns ingenting som du inte kan göra"


Nu kommer Marcus..
//Lo

Ville bara meddela en sak...

Jag kan nämligen vara sjuk ibland, men på olika sätt
Varsågoda...


  
HEJ DÅ!
//Lo


Morfars födelsedag, Gratulerar bästa

Jag värmer min soppa, min lunch i micron. Blir en väldigt sen lunch, jag vet, men så brukar de se ut på lördagar eftersom jag har träning sån knasig tid, 18:00-21:00. Middag blir när jag kommer hem så det passar bra att äta en sen lunch. Nu vet ni det!

Idag har jag koreograferat till Julshowen som är om bara 4-5 veckor, vet inte exakt. Jag är asnervös, har ju aldrig gjort detta förut? Lite smått stressad över att är så lite tid kvar. "Heeeej mitt vinterlaaand!" och "Vi ska sy och vi ska klippa!", älskar dedär mössens fina stämmor, de liksom piper i öronen efteråt.
Jag har läst också. Haft tänt ljus i mitt rum hela dagen så de luktar doftljus i hela mitt rum + halva huset. Härligt lugn lördag, bortsett från mössen..

Balett 18:00 - 19:30
Jazz 19:40 - 21:00


//Lo


that's you



more than us

mitt sår som tog sin tid att läka, har börjat pulsera
ett rött dundrande hjärta vill komma ur mitt sår


jag har en kraft som får blod att sluta rinna, sluta prata
en kunskap jag aldrig talar om


nog med färger
allt är ändå sanning


Vad sägs.. kanske ska man ha svart, långt hår?

 
//Lo


A little green

Inatt drömde jag att jag hade rött hår, träffade Johan (en vän jag inte sett på ett tag) och att Jonna ringde (också en vän jag inte sett på länge, allt för länge). Tänk hur drömmar kan vara verkliga, jag trodde ju faktiskt seriöst att mitt hår var rött när jag vaknade och att jag mött dessa två. Det tar tid, under dagen inser man att det var en dröm, men man släpper de inte helt, för de känns fortfarande allt för verkligt för att bara vara en dröm.
Haha, just mina exempel om mina drömmar jag hade inatt kanske inte är de mest "verkliga" och dem mest "berörande" drömmarna. Det finns ju sådanna som aldrig släpper ifrån ens huvud. Kanske om man mött någon man saknar, att den man älskar plötsligt dör, eller att man ska någonstans. Där har vi jobbiga drömmar, som vi alla mött eller kommer att möta.
Vi drömmer helt ofrivilligt, utan medvetandet med oss.


Nu ska jag skriva loggbok.
//Lo


nattligt besök av tankar

ni vet kärlek.
en människa, från ingenstans, från överallt, pratar med dig och du blir varm i din kropp, du ler. en fantastiskt vacker människa som du tycker har allt. doften, musiksmaken, klädstilen, håret, kroppen, ögonen, läpparna, åsikterna, talet.. du kan inte sudda ut något, du suddar istället ut andra.
du springer och vill hinna med tåget. du missar inte, du hinner med. du har vunnit hela din värld.


jag vill att någon värmer mig
jag fryser något fruktansvärt
och du är inte här

Ett till videoklipp, varsågoda!



Jag har aldrig fått ihop modell och verklighet
Jag tankar nya tankar, men långsamt som du vet
Så jag lovar ingenting, jag säger hellre förlåt
Vi ska va dom vi vill vara hellre nu än efteråt


För jag vet vem jag är när jag är hos dig
ja, jag vet vem jag är när jag är hos dig


Jag har inte sagt till nån, att du blev kvar här igår
fast det är svårt att hålla tyst när alla frågar hur det går


Ikväll, strax ska jag bowla. Försöka ha roligt och fokusera på annat än det som jämt snurrar i mitt stackars huvud. Det kommer bli grymt.
//Lo

!



Rosévin, Pistagenötter & Veronica Maggio

Alice är och kissar. Långsamt för att jag ska hinna skriva detta. Ljug är dumt.
Ikväll har vi druckit rosévin och ätit pistagenötter, vilket vi fortfarande gör. Jag har spelat upp en låt jag tycker somboliserar oss.
Veronica Maggio - Kvällens sista cigarett


Vi ska ut ikväll. Till Babasonic vid mariatorget.

//Lo


Punktpunktpunkt





Film 1: jag kunde inte sova.. (de säger allt)
Film 2: hade tråkigt (de säger också allt)

Så i framtiden. Vad kommer härnäst? Det är precis det ni ska undra nu nämligen. För jag kommer inte börja videoblogga. Det kommer nog se ut såhär, ja jag kommer filma när jag har tråkigt, när jag inte kan sova, när jag är överglad, översur (kan man va de?) ja ni förstår. KUL VAAAAAAAAAAAAA!
haha.

ha en bra dag hurni.
//Lo

THIS IS IT

En magisk man, vid namn Michael Jackson, dog den 25 Juni år 2009.

Filmen "This Is It" är utan manus och jag skulle mer kalla de en dokumentär. Man ser hur alla lägger sin själ till hundra procent i de dem gör, musiker, dansare, Michael själv + hela crewet.
Efter hans död har jag börjat lyssna på honom, vilket jag tror är helt normalt, men fortfarande väldigt konstigt. Det är precis som i vårt vanliga liv. När döden kommer och hälsar på, önskar vi ofta att vi gjort något annolunda, inte alltid men ofta, inte sant? "Jag skulle sagt att jag älskade honom. Jag skulle visar vad jag verkligen kände. Jag skulle berättat...". Det är vårt mänskliga som spökar.



Filmen fick mig verkligen inse att "Leva för det man gör, Göra det man lever för", och självklart att leva för stunden, man vet aldrig vad som väntar sig. Att leva i nuet är väll rätt cool att leva efter.
Jag ryser i hela kroppen när jag hör Micheals musik, och under hela filmen hade jag fjärilar i magen. Ett engagerat och vackert avslut av Michaels liv. De gör en alldeles varm i hela kroppen.
Se filmen!

//Lo

at my feet

kasta rosor mot mina fötter
att älska mig, kan väll inte vara svårt
fråga mig om mina måsten
fråga mig om varför jag gråter


kasta rosor mot mina fötter
jag vill vinna över hela mitt liv
över de fåglar utan vingar, utan ögon
över alla som möter mig, men som aldrig jag möter


män som jag aldrig möter


ForumNacka + Födelsedag

Min "hiphop"-lista på spotify rullar på.. i hopp om att lära mig tycka om det, tänkte bredda min musiksmak lite, haha, får se om jag lyckas en vacker dag.

Mitt liv har den senaste tiden varit väldigt hektiskt, full rulle hela dagarna. Jobbat två helgen nu och fyllt år på de. Varit på afrikansdans med Alice och på kickboxning med Marcus. Har haft stört kul med andra ord, men med ett fasligt tempo.


Malin


Amanda


Smink


Sofia & Jag


Rasmus


Vi måste ha blåst upp 500
ballongen under 4 dagar!



Marcus & Alice

Puss!
//Lo


Kram

Hallå! Full rulle i mitt liv. Jag har fått frågan om jag kan skriva ett inlägg om vad jag tyckte om "This Is It". Och det ska jag göra, när jag kommer hem ikväll, runt tio-tiden.
Då ska ni också få se vad jag varit så upptagen med senaste dagarna!
ochpuss
//Lo

RSS 2.0