Come on get crazy






Slavs + Premiär + Stepentium



Hej kära ni!

Johanna (dans), Jonas (musik), Freddy (teater), Henrik (teater), Jag (dans), Michael (teater), Victor (musik) och August (teater) har blivit valda till nästa års "SLAVS" vilket betyder att vi kommer hålla i dessa samlingar vi har på Södra Latins Gymnasium, på fredagar mellan 10:30-11:00 som hela skolan är välkommna på. Det kommer bli jätte skoj, tror jag, och hoppas på. Vi är en bra grupp som kommer fungera bra ihop. Vi är kreativa och skojsiga allesammans så detta kommer bli succé mina vänner. Alla är självklart bjudna till samlingarna på fredagarna, vilken skola man än går i, så kom! Det kommer bjudas på massa roliga saker, vi ska redan börja planera i sommar.

Över till något annat.
Premiär på Vasateatern igår. Den gick kanske inte sådär super bra, första halvan gick bra, resten va snudd på katastrof. Men idag är en ny dag, nya friska tag och kanske med lite mer självförtroende.
Linnéa, den strålande, fick stependiumet. Jag visste att det var hon, hon är fantastisk, det var hon verkligen värd. Grattis Linnéa!


Nu ska jag repa. Ha en bra dag, solen skiner ju!
Pkursasm

Skagenröra är gott



Jag har märkt att det är total kaos här, jag ursäktar,
det blir nog bättre med tiden, alla kan ju inte vara perfekta?
GodNatt


Kaitlyn Conley



Tisdag: Provning av kläder 16:00, Egen reptid till 19:00, sen scenrep? (oklart)
Onsdag: Johanna fyller år. Rep kl 17:00-20:00
Torsdag: Föreställning med teatern, Rep kl 15:30-16:30, Genrep kl (?)
Fredag: Premiär 19:00
Lördag: Föreställning 19:00
Söndag: Föreställning 14:00 och 19:00
Måndag: Föreställning 19:00
Tisdag: Föreställning 19:00

Dagarna går så snabbt nu för tiden, hinner knappt blinka, sen så är det en ny dag, och framförallt nya tag. Mer sömn skulle kanske underlätta. Jag har inte heller någon aptit, och det är väldigt dumt att det är så, för nu när det är så mycket behöver jag massor av energi, vilket jag inte får. Det är knepigt dethär med träning-skola-mat-sömn, är liksom inte så lätt att hantera och följa som det ska när allt kommer som en smäll.
Men vafasan, egentligen ska jag inte klaga, det är ju bara för att jag har en blogg som jag snackar en massa skit? Såhär är det ju jämt, allt ligger i slutet av vårterminen, det har ju alltid varit så.
Nu ska jag vara tyst, ni också, för nu ska ni få se ett vackert danssolot framfört av Kaitlyn Conley.
Varsågod o njut.




Hejja Hejja



Tjo
Idag är dagen grå, men jag behöver faktiskt inte fler grå dagar nu så jag förstår inte varför det är såhär. Gummistövlarna har varit i högsta hugg senaste dagarna, tillochmed har tjocka stumpbyxor under byxorna varit aktuellt. Det är förtusan Maj? Då ska man springa runt med korta shorts och le, lyssnar på musik och träffa massa kompisar man inte träffat på länge. Tiden, vädret eller orken finns inte där, tråkigt för mig.
Skolan har iallafall lugnat ner sig vilket jag tackar gudarna för. Träningen är fortfarande igång, full rulle hele tiden. Det börjar nu också närma sig show-dax, på fredag smäller det, premiär. Jag är fullproppad med koreografi för tillfället, kan knappt tänka på annat. Kom gärna och titta på showen, den är värd att se, många duktiga dansare och mycket show, det tackar nog ingen nej till, eller hur?

Lasse Külers Stora Elevshow
(Här ser ni också vilka som medverkar i vilka föreställningar, jag är med i intensiven.)
Biljetterna kostar 150:-/pers

-23 och 24 Maj kl. 19:00
-25 Maj kl. 14:00

  • Linjen t8
  • Linjen 88-89
  • Intensiven
  • För Intensiven t4
  • Junior intensiven
  • Mini showgruppen
  • Micro showgruppen

-25 Maj kl. 19:00
-26 och 27 Maj kl. 19:00

  • Linjen 92 t6
  • Linjen 90-91 t6
  • Intensiven
  • För Intensiven t2
  • Junior För Intensiven
  • Barn-musikal t2
  • Barn-musikal t4

"Den Stora Elevshowen är showen för alla som älskar dans och glädje på scenen. Här får du se våra duktigaste dansare i olika åldrar och med all möjlig dans; jazz, show, musikal, stepp, bugg, hip hop, latin, rock, och modernt. Dessutom får du njuta av våra fantastiska körer och sångsolister. Stora Elevshowen har gästat alla Stockholms stora scener såsom Oscars, Götalejon, Chinateatern och Folkan.
   
Här medverkar elever som går sitt sista år på linjen, våra olika showgrupper, Barn-musikal, förintensiven och intensiven samt lilla och stora pardansgruppen."

  // www.vasan.se


Godnatt





Sigur Ros


RENT






Grisen står i granens topp



Måndag: Pluggade inför Engelska Nationella
Tisdag: Framförde det jag pluggat till, Rep 18:00-21:00
Onsdag: Ingen skola, Rep 19:20-21:30
Torsdag: Nationella Engelska, Rep 20:30-22:00
Fredag: Rep 20:30-22:00
Lördag: Rep 18:30-22:00
Söndag: Rep18:00-22:00

Känner ni för att hänga med på en runda?
Nej men, som ni ser, så kan jag inte träffa någon nu under de närmsta 2-3 veckorna, det är full tupp vi snackar om här och jag måste lägga ner min själ på detta (har missat endel, det är anledningen varför).

Men ni får ha en fin vecka pojkar som flickor, kvinnor som män. Puss
Hakuna Matata

Vakna till liv





Detta sker inte varje dag, att jag går till skolan och verkligen gör det jag måste göra, och jag är så stolt över mig själv, för en gång skull. Jag pluggade hela kvällen igår inför vårt muntliga nationella vi hade idag, det skulle vara en "bookreport", och det gick superbra, iaf för att heta louise, så en kram är jag värd idag.
Vi hade också redovisning på musikalen vi jobbat med nu 4 ggr i smågrupper, och det gick också super. Det var roligast att titta på vad alla andra hade att erbjuda. Johannas kamera filmade allting också, så det finns i säkert förvar.

Puss


You would know



Hej, louise här.

Idag är jag ledig, helt ledig ifrån skolan, det är ju det bästa som kan hända, att man är ledig en måndag. Idag hade jag tänkt att ligga i min ensamhet och njuta av solen, och bara ta en massa djupa andetag. Senare under dagen har jag ett dansjobb, kl 17 ska vi mötas, perfekt tid, då har man hunnit vara i solen tillräckligt. Jag har egentligen inte så mycket mer att säga, än att jag nös precis.

Här får en fin låt att lyssna på, sen får ni springa ut i solen!




Can't get you out of my head





kan inte plocka bort någonting
allt passar in, allt är bra

älskar denna video


In The Waiting Line



Hojhoj!

Jag såg ena snookkillen (Daniel Adams-Ray) på tunnelbanan imorse, han tittade på mig! deni! ville bara inleda med det, hah det var väll kul att höra.

Jag mår konstigt idag, har inte varit på topp alls, inte ett dugg. Jag har varit trött seg och sur. Det är jobbigt när man är medveten om det men inte kan göra något åt det, utan det bara är så... hmm, mysterium. Vädret har ju ändå varit jätte fint idag, förstår inte vad som händer i mig.

Premiär idag iaf, DET gick strålande bra, långt över förväntningarna. Nu är det bara å se till att alla andra föreställningar blir bättre och bättre för varje gång, det kan kännas skönt. Fick åka hem på tunnelbanan med all sminkning, det var ju kanske inte det roligaste, stötte på någon hög kille som frågade ut mig om varför jag såg ut som jag gjorde, dvs. svart på övre halvan av ansiktet och vit på den andra, ja affishen visar ju de mesta.

Juste, jag tänkte på en till sak. Vi hade "elevledd-träning" idag på gymnastiken, som leddes av Emma, Katarina och Ellen, fina bruttor. Det var en rolig lektion som gjorde succé. Strechen och avslappningen i slutet leddes av Ellen och musiken under dessa delar var fantastisk, musik av "zero 7" och därför tänkte jag bjussa på lite musicá av dem, le o lär.





Såja



Hej alla katter

Idag är en dag, dagen heter söndag, vad innebär det? jo, balett, jazz och kanske hiphup, men denna söndag orkar jag inte göra nånting, jag vill bara krypa ihop under ett varmt täcke med knäna tätt till hakan och lyssna på någon harmonisk musik, kanske denna:
Yesterday - Beatles

Igår var jag i tanto med några kompisar, det var väll trevligt, tur att jag hade med mig en filt. Jag stötte på en massa roliga människor påvägen hem, kvällens höjdpunkt, hemfärden.
Snackade med några morsor som inte hade kommit in på något ställe för att dem var för fulla och köpte sen en fanta för att tänka tillbaka på julen? En kille som repade skons undersida för att inte halka, och ett par som dunkade musik och frågade om dem fick prataja med mig, riktigt charmig kväll må jag säga.

Nu ska jag kila iveg, men ha en förtjusande dag, kväll och natt allesammans
Kram och puss


RSS 2.0