-

du är en man utan bostad
på tre ben springer du in i mig
huggande intryck får dig att somna
och jag sitter bara

genom mitt blod rinner en saknad
du vet vad jag talar om
du sätter färg på mina ord, mina minnen
samma sekund som du finns, är du död


Bilden säger ju inte så mycket

Jag är sjuk och det är jättesynd om mig. För idag har jag fått jobba TROTS jobbig förkylning. Barndans, vad säger du om de va?

Jag har redan tagit nezeril två gånger idag och man får max ta den tre gånger om dagen. Hur ska detta gå, jag har iallafall ingen aning. Om någon bär på svar så dela gärna med dig av de, kanske en lösning av något slag.



Min framtid för denna söndag ser ut som sådan. Jag ska lägga mig i sängen, om någon minut hade jag tänkt. Sen sova. Framtidssova kallar jag det, ingen jävla powernap inte, här ska de framtidssova och där med basta.

Hej så länge!
//Louise


Vi målar med sång!

Tänkte bjussa på lite outfits, vilket jag aldrig har gjort. Så varsågoda!
Ps. Jag handlar aldrig på H&M


T-shirt: H&M
Shorts: Åhléns
Rosa Skärp: ?



Kavaj: H&M
Tröja: The stray boys
Byxa: H&M



Klänning: Topshop



Klänning: H&M


Sådärja, jag hoppas ni nu är mätta och belåtna. Om ni gillar detta så kan ni ju hojta till och säga det, så kan jag i framtiden dela med mig av vad jag bär på min kropp. Det skulle väll vara ROLIGT.

Apropå ingenting, så har min dag varit den konstigaste på länge. Förjävlig med andra ord.
Hej!
//Louise

I love you, and you loved me


//Louise

"but i'm not the only one"

Godmorgon.
Jag har just insett att jag inte mår riktigt bra, iallfall inte så bra att jag kan gå på ett vilt spinningpass nu idag. Jag har snorat hela veckan, väldigt mycket, men tänkt att de går ju att träna med en snorig näsa, ingen fara. Men nu vaknar jag upp med halsont och huvudvärk, inte någon härlig överraskning.



Nu är planerna för dagen ändrade. På schemat står det - Te, nezeril, bra mat, mycket kläder och en ljuv tystnad. Frågan är varför jag sitter här. Aj, jag kanske ska sova lite till. Eller äta frukost, åh så gott, ja.

Hej!
//Louise

Heja Lo, Heja Lo!

Kvällmeddelande:
Imorgon nalkas det spinning kl 11.00. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min underbara bok. Jag vill hälsa er en god natt och en fin start på morgondagen.
Och en hälsning till dig Vilhelm, jag saknar dig.


//Louise


Flat Beat

I mitt blod rusar rött vin, socker och känslor. Jag har haft en jättehärlig middag med Bror och Cassandra. Snackat om allt från himmel och jord. Jag är i ett tillstånd där jag har inspiration och den kreativitet jag äger talar till mig. Nu sattes Prince på också, det gjorde allt så mycket bättre!



Jag ska till Thailand 31 Mars, en onsdag, med familjen. Tanken slog mig och jag kände att jag ville tala om det för er, ni vackra som jag inte har en aning om vilka ni är. Över hälften som kikar in här är ju folk jag känner, men ingen av er vågar erkänna att "det är just DU som läser min såkallade blogg".
Jag ska till Koh chang. Värdelöst att lägga upp en bild. För om man skriver "THAILAND" på google så kommer de upp palmer, skinande sol, blå himmel och turkost vatten, hur mycket säger de er? Ok, ett varmt land, en fin ö. Tack.

Det är fredag, och har jag en känsla av att du har det så sjukt bra just nu.
//Louise

Det är torsdag, och snart helg!

Espresso och gröt svalnar för att jag inte ska bränna mig och tappa smaksinnet. Därför sitter jag här och för över mina tankar och min tyngd jag har på sinnet.

Vill bara tala om att jag var på jobbet igår från 06:30 till 19:30, det är 13 jävla timmar och alltihop är ju bara sjukt. Och idag stänger jag, jag slutar 18:00 och det känns sådär lagom roligt måste jag säga. Men jag ska inte vara bitter, det finns för många av dem.

Jag önskar er en fin dag, med många leenden som strålar mot er. Leenden på oväntad tid och plats, då blir allt mycket härligare!
//Louise

Jag väljer bokstaven U

Jag känner och tror att ni behöver mig denna måndag. Så jag tänkte bjuda på lite bilder, från senare tid. Hoppas ni somnar som aldrig förr.













GE O DE, EN A TE TE "god natt"
//Louise

must keep going, no i cant, yes you can, you shut up, no YOU shut up!

Jag är inne på min femte kaviarmacka(knäcke) och är fortfarande dödshungrig. Jag skulle seriöst kunna käka en stor portion med riktig hemmalagad mat just nu. Inte för att jag ser något negativt med det, men är bara så konstigt jättehungrig. Är det bara jag som äger detta gigantiska problem?

Nu ska jag äta
Hej så länge!
//Louise


Jake's first flight

Härlig kväll.
Jag kom precis hem, eller för en halvtimme sen. Jag lyssnar på Prince och ska lägga mig i sängen om några sekunder för att läsa. Vill avsluta denna söndag i lugn, inte någon stress om att "jag behöver sova exakt nu för att hinna sova de timmar jag behöver för att överleva morgondagen", nejtack det är bra.

Halsbandet ni ser på bilden här nedan (nedan, kul ord) är ifrån en utav våra fantastiska elever som jag och Carola har. Hans namn är Emil. Tack Emil, har haft på mig de hela dagen och halsbandet har faktiskt gjort en stor del av dagen.



Nattlig hälsning
//Louise

jag kunde inte välja, så här har ni alla tre

Jag rekomenderar att ta några andetag mellan dem, det skulle iallafall jag gjort.

1
du är djuret som ändrar färg
du skiftar i tid, som tickande ögon
som ett dragspel, fram och tillbaka

fanns de någonsin monster
jag skulle älskar det du var

börja andas igen, snälla

2
ett pussel krossar du med dina tår
han tittar på medans du leker död
ett ljud från en gammal vind rör dig
du vet inte om det

äga, ge, ta, få
att ge för att få äga

3
alternativ för förlossning
kniv hammare eller såg
kärlek talar till mig
inget annat
får jag lov?

små barn fixerar sina fingrar vid tunna underlag
de har inga bevis, du äger detta pulserande

du pratar om att resa
du vill stryka fina fingrar över något som inte känns
du vill

Framboise



Jag lyckas leva. Tack
//Louise

Jatack!

Godmorgon mina vackra färgglada sjungande fågellungar som sträckt för första gången på vingarna denna ljuva morgon i Januarimånad.
Jag har gått upp denna morgon och en dag av jobb 09:30-12:45 väntar. Som vanligt är jag skithungrig, "frukost-männ'ska". Mamma har bakat bröd i helgen och jag känner att dethär kan inte börja bättre. Frukost, en dusch, packning av väska och jag ska springa till jobbet. Ska bli underbart att träffa mina och Carolas kids igen!

Amen visst. Ha en bra söndag. Ångest är inget jag rekomenderar, hört att de brukar va rätt poppis..
//Louise

OPQRST

Förstår egentligen inte hur jag fick mig tid till att sätta på datorn och gå in på bloggen för att skriva mig ett blogginlägg. Nu sitter jag iallfall här, och klockan är 05:20.
06:30 - 16:15, en lång dag väntar.



Godmorgon
//Lo

Läggdask 21:00

Härligt! Ska ta tåget 05:56 imorgon, jag öppnar på jobbet. Får se hur de går, första gången. Men.. det är ju bara onsdag en gång i veckan, eller? a.

Godnatt
//Lo

I'm prince

Heeeej!
Inskolningen på jobbet går bra. Middagen är uppäten. Jag ska duscha vilken sekund som helst. Jag mår riktigt bra. Jag ska visa er talang.
Vasågod att le!


//Lo

For my lover

Min handled är ur funktion, men lindad, och det känns lite bättre nu. Jag väntar på att få äta middag, det blir pannkakor. Jag ska iväg till Alice sen. Tanken var att jag skulle träna först, men de är nog ingen bra ide att låta min stackars handled hänga med på det.

//Lo


Everyone knows, it's friday tomorrow

Go'kväll!
Jag sitter lugnt och lyssnar på "Anders & Putte - Nöjd" och tänker på hur det var när man var barn. Hur bekymmerslös man var, och om hur glad man blev för alla fina ord man fick höra, man levde fullt ut i nuet. Härligt. Men mindre härligt att man tappar de. Så fort man "ska bli vuxen", och där var hinderbanan igång.

Jag ska till Norge imorgon. Widedilihuuu. Jag åker med tåget från Centralen 06:15, hejohå. Jag är framme i Karlstad.. nu ska vi se på biljetten här, 08:45. I Karlstad byter jag tåg, som går till Oslo Galleriet. Och jag är framme 11:50. Det ska bli skönt med en liten tripp, andas in luft av ett annat island. Här kommer jag!


//Lo


Monsterworld

Idag har jag jobbat 08:00 - 17:00, dagis, tacka fan - det var på tiden. På så vis kommer hela veckan att se ut. Förutom på fredag, för då åker jag till Norge! Wihuu! Härliga tider. Pengar och resa.

Mathavre puttrar i kastrullen några meter ifrån mig. Ja.

Jag, pappa och karl ska förhoppningsvis på Bodypump 19:30 ikväll, beror på när pappa anländer. Hade sån träningsvärk efter förra passet, får inte bli sånt glapp igen så jag lider av hejdundrande muskelvärk tisdag-torsdag.

JUSTE! Jag har klippit mig, rätt så mycket denna gång.
Vad tycks? Vågar du ens kommentera?


//Lo


We live it our way




Godnatt
//Lo

Te amo

Massage väntar, och som pricken över i:t, sömn. Alltsammans med Alice, av alice. Det är också en dag imorgon. Let's Dance tar sin början och jag, Johanna, Alice och Timmy blir bänkade här hos mig imorgon kväll.

Nu. Massage
Godnatt
//Lo

Vi som skrattade nyss



Det är dags att tänka efter
O jag vill inte följa med
Det har regnat hela sommarn och jag känner med det
Jag ville vänta tills du fråga o du frågade tillslut
Jag hörde sånger i mitt huvud men dem kom aldrig ut







O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig Och jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig Men du om någn borde förstå att man inte gör såhär emot mig
Du ville prata häromdagen O helt plötsligt blev det tyst Jag undrar vad som hände Vi som skrattade nyss Du trodde säkert att jag hoppats På nått som aldrig ska bli av Men jag har aldrig lyssnat när du lovat Aldrig ställt några krav
O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig Och kan inte skilja på om jag vill vara med dig O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär emot mig
Vi tar en paus och lämnar rummet O nu släpper du min hand På varsin sida av vägen som en främling för varann Jag vet precis vad du känner fast du aldrig sagt ett ord Du har viljan att bli större, här är du redan stor

Quattro Colori

Jag snoozade i en timme, och jag vet inte om det är bra eller inte. Om de kanske stressar kroppen för att vakna sen somna om, vakna och somna om igen, för att sen vakna ännu en gång. Eller kanske att de så att man blir piggare av att dra ut på det.



Idag ska jag ringa samtal, först till en brud som heter Helena sen till Külers kontor. Jag ska höra med Helena om vad som händer, jag fick nämligen ett brev hem där de stod att jag nu är "anställd som barnskötare på ulvsunda förskolor" och jag förstod inte riktigt. Jag måste också ta upp att jag sticker till Norge nästa fredag, att jag inte var beredd på att få jobb när jag bokade resan, det är trotsallt bara en dag, en fredag.

Sen träffar jag förhoppningsvis Alice lite senare under dagen. Det behöver hon, det behöver jag. Sen börjar Yogan 18.30.

Håll ut
//Lo

Gör en sång som barnen sjunger

Onsdagen den 6/1 håller sina armar öppna med kärlek och lugn. Jag har ätit frukost, beställt filmer och ska nu klä på mig för att ge mig iväg till IKEA med mamma och pappa. Musiken mina öron hör har namnet "Vi kommer aldrig att dö".
Jag har mitt halsband på mig och dagen blir bra, det vet jag om. Eftersom jag inte fick något svar på frågan om vad ni trodde de stod på mitt halsband, Faith/Power/Believe eller Love så kan jag ju tala om att det står POWER.



Jag kan ju skriva lite när jag kommer hem, lägga upp en bild eller två, så får ni se vad jag gjort medans ni saknat mig och legat sömnlösa om nätterna. Då kanske ni förstår.

Vackra vindar, till er
//Lo

hej kanin, hej hej kanin



Kiss my life

Äckligt dålig uppdatering. Trisst.
Här är jag igen, nya tag, och i ryggsäcken har jag ett nytt färgsprakande år att se fram emot.
Jag har jobbat idag, 08:00 - 16:00, och dagen har gått i ett svep. Underbara barn som får mig på så bra humör, om man bortset från allt bajs och snor...



Nu ska jag iväg till gymmet, äntligen. Har också haft ett litet upphåll med det. Känns mindre bra. Men ingen tid att gnälla nu, im on my way. Kommer stå redo och pepp kl 18.30 för ett BodyPump-pass. Heja på mig!

håll ut
PUSS
//Lo


ÅRDINÄRI LAJF

nyår.
jag sitter här, full nöjd och äter mat. jag lyssnar på jamie cullum, han luygnar mitt sinne.
pååsspåalla, jag hoppas ni haft ett fint nyår. inte för krävanede nyårslöften. jag har mitt nyårslöftew varje dag! LEVA FÖR ATT LÄRA, LÄRA FÖR ATT LEVA. LEV I NUET. ATT LEVA HAR INGEN DÖTT AV

hejdå
nu ska javila hjärnan
//Lo


RSS 2.0