*



en blick
och betydelsen
den stiger

är kärlek oförlåtligt
det troddes av vindarna
tolkning av båda kön

barnaskrik och klös
det gör ont
förlåt



Lykke Lycka Li







Flyg min väg






Slash lo



Du har ett hjärta målat av konst.





Avovälling



- Heeej e du här?
Åhå så roligt!

Jag sitter här och äter min avokado som jag skurit upp i två vackra delar och dricker välling, Mmm det är gott. Jag har faktiskt ingenting att säga, jag är nog bättre på att vara tyst idag. Ni kan ju få se mina skor som jag köpte igår så det inte blir allt för tråkigt här i världen.


Jag hoppas att ni hittar dagen.





Solio



Här sitter jag. Hejhej!

Jag dricker vatten, äter blåbärskaka och lyssnar på "Regina Spektor - On the radio". Det är fredag och jag är ensam hemma. Du är borta, och du också, och du ska ut på krogen och du har precis åkt utomlands, så det finns inte mycket att göra, än att sitta här, och det känns bra. Veckan har varit jätte bra, massa jobb och fina kvällar. Vädret har jag funderat över, och jag kommer aldrig fram till något. Jag undrar varför det helt plötsligt blev moln på vår himmel. Vädergudarna kanske har fått krupp, de måste väll också få släppa på trycket ibland? Det kommer, solen är där bakom alla moln någonstans och kämpar för att nå till oss som bara väntar och väntar.
- Solen, vi stannar här, vi går ingenstans, vi väntar på dig.

Jag börjar faktiskt bli lite trött. Jag kanske ska ta och sova för en gång skull. Aej en liten stund till ska jag vara uppe.
Det skulle faktiskt vara trevligt med lite sällskap...



Imorgon är en ny dag. Jag vill handla kläder. Jag vill kramas. Jag vill blunda till musik.


Godmorgon min nya värld








Understand



Ingen kyla tränger sig längre in
morgonen ser ljust på dig
och du vaknar
utan tankar och utan behag
livet fortsätter aldrig som förr
att det löser sig har ingen förklaring

morgonen ser ljust på dig
och du blundar





Lek



Sommarlov. Livet rullar, leker och andas. Fåglarna skrattar, himlen iaktar och solen strålar mot kinder. Åh hej världen, fan va bra jag mår, jag vill bara ha mer och mer. Dagarna är långa och fulla av skratt och jag ler mot dig och alla andra. Detta lov ska bli bra, det är ju faktiskt det sista såkallade "sommarlov" jag har. Jag har jobbat, jag jobbar, jag kommer att jobba, så pengar rullar in som fan och precis som det ska. Ikväll blir det käk med freddy än en gång, tack att du finns. Om det är något att klaga på så är det kanske vädret, just idag, men jag har inte varit negativ ett dugg till det, förens nu, och det är för att planer var planerade i tanto, vilket skiter sig nu ju. Men dont worry be happy, nu glassar vi på och pratar högt för det är sommar, sommar, det känns eller hur, i magen och i mungiporna.

Nu ska jag hoppa iväg, ha en jätte bra kväll nu!




Min granne vill va som ja, jag som han



- ja, sverige vann, vi vann... (paus)
eller vadå? visste inte du det?... (paus)
 jooo men kom igen, du skojjar?

- ja


5 Juni och livet sätter igång



Imorgon, 5 Juni, är det skolavslutning. Åååååååh va skönt då! Har längtat som en gnu i ett helt år, och imorgon är dagen här, precis framför mig! Småjobb med barnen och andra barn är fixat, och sommarjobb 3 veckor är också fixat och klart. Nu är det mycket att se fram emot. Jobb, Franrike-resa och en massa soliga dagar då jag kan göra exakt vad jag vill. Tack för att sommaren finns, jag skulle aldrig någonsin vara lycklig om den inte fanns. Mitt liv känns så mycket lättare nu, mina axlar som i ett helt år har varit spända och tunga lättar nu på trycket och jag studsar fram, känns helt overkligt. Jag vet att om någon "normal" person läser detta just nu tänker du att jag är ett freak som tror att sommarlovet är allt för mig, och ärligt talat, ja, det är allt för mig, det är nu jag lever.
Tack för mig

image37

Godnatt!


Möte



Jag såg dig idag.
Du var varm.
Dina läppar talade.
Dina steg var säkra.
Våra ord fanns där.
Men inte ett ljud.

Du frågade.
Jag svarade.

Tystnad.
Tankar.
Sanningen var.
Ej längre sann.

Aldrig sann.

Urpumpad



image36

Idag sprang jag "cooper-testet", det var sista chansen för oss som inte hade sprungit det än. Eller egentligen var det förra veckan, för betygen sattes i fredags, men vi fick en egen specialtid för vi kunde inte då. Det var alltså jag och Jonna som sprang, och det gick skit bra för oss båda. Gränsen för tjejor (som vill nå MVG) ligger på 12 minuter och själv sprang jag på 11:14, wooow ge mig en applåd.
Tack.

ps. jag glömde strecha så nu krampar det i hele kroppen. Aj.


RSS 2.0