år&dar





TISDAG
dagens tips: ät inte äcklig mat

Johanna x2



Ja Godmorgon
Klockan var ställd på 10:00.
Jag vaknar upp, lugnt och stilla och tar en titt på mobilen. Klockan var då 09:59, jag tar upp mobilen i handen och alarmet ringer. Hur kan de hända? Händer ju nästan hela tiden, och säkerligen för alla då kroppen ställt in sig på en viss tid. Men häftig grej faktiskt, det tycker jag.

Igår kom Johanna över. Vi tog en prommenad till pizzabutiken i Ålsten. Sedan mötte vi upp Simon och Melanie och la oss på Solviksbadets strand. Gymmet skrek och jag tog mig dit medans Johanna väntade hemma som en söt liten hund på att jag skulle komma hem. Och lyckligtvis kom jag ju hem tillslut.
Idag blir det samma visa. Men vi skippar pizzan idag. Solviksbadet är det som gäller.
Nu ska vi äta frukost.



Vi hörs.
Puss // Lo

Take a second look



Åhå!
Vilken härlig dag. Ännu en. Och frisk är jag. Ett litet problem bara, inget mer än vätska slinker ner. Varma koppen, soppa och barnmat är det som gäller. Men imorgon ska de ätas riktig mat, de kan jag lova.

Under dagens gång har kameran fått äran att hålla min hand.





















Ha en fortsatt härlig och varm sommarkväll.
puss&kram // Lo

...






Mjölk + Kaffe + Socker



Vandringen på stigen som student och arbetslös går inte så bra. Att hitta och få ett jobb är inte lätt må jag säga. Kontakter krävs. Iochförsig har jag kanske inte gjort allt jag kan men jag har försökt att göra mitt bästa iallafall. Så... du som läser detta och har lediga jobb att erbjuda, hör mer än gärna av dig till min mail, [email protected] 

Förövrigt mår jag himla bra, som jag skrev i de tidigare inlägget. Solen gassar på och det ska den göra ett bra tag till, enligt SMHI's information. Resorna till Gotland och Grekland är bokade och klara. Min spargris börjar bli rätt tung också, de är ju aldrig fel. 
Och nu ska jag iväg till VällingbyCentrum och köpa mig ett par nya skor. Sen blir det väll alltid något mer som följer med mig hem, som trånar och ber om att få bli min. Jag är oftast rätt så väldigt lättflörtad på de planet.

Bilder och dyrligt kommer nog upp senare för er som är nyfikna.
Puss Lo
ps. min mamma gör världens godaste morotskaka!

+ en bild på min snygga bränna jag lyckats skaffa mig i dagens hetta,
inte alla som har flames på magen ju.



Hjärta skapat av sol




- fan va jag mår bra


14-31 Juli



Frosten smälter
Tinar du så tinar jag
Du tar med mig dit du vill vara
Jag följer din vind

Och du sparkar omkull alla lampor
Ljuset försvinner
Värmen sparar vi i en påse
Det luktar blommor på utsidan
Jag vill vara hos dig


på bilden: jag & alice


greko!



Nu jävlar är Grekland bokat! Snudd på 3 veckor. 
Nu drar jag, iväg, bort bort bort bort!


godnatt


SNAPS alexanders kalas






you lie fucking thursday. fuck






it's time to go




Jag älskar dig




jag hoppas du ser dethär pappa
godnatt
//

ska jag ta en cigg och tagga ner?





när stjärnor öppnar sitt hjärta
vet man inte vad man ska säga eller göra. stum, stillastående och alldeles blind blir man, som när en blixt skjuter mot ditt öga och fastnar. du ser små prickar, som vägrar försvinna, och ju mer du önskar att prickarna var borta så stannar dem kvar. förevigt.
att öppna, att stänga, är inte lika lätt. be om hjälp för att öppna, locket sitter för hårt, mamma eller kniven hjälper till. genom att stänga tror man det löser sig, men sen är man där igen, måste be om hjälp, ropa tills någon hör dig, ingen hör dig. för du är stum.

när stjärnor öppnar sitt hjärta sätter jag mig ner med en tung sten på varje axel, det gör ont när jag landar på stolen. jag satte mig just, jag kan plocka bort stenarna, det är lättare nu. en centimeter länge, tre ord starkare, extra bra syn. kasta och plocka upp. plocka upp och kasta. vilken väg ska man välja? när man är rädd. allting fastnar på händerna, lika svårt att få bort som att få bort locket från burken. jag önskar jag kunde be om hjälp. men jag kan inte, jag vågar inte. varför finns det ingen som ser, ingen som hör, ingen som vill eller kan.

enklare att glömma

amor verdadeiro



regnet ville inte ha dig
jag byter, väljer dig istället
jag hoppas du ler nu
jag ler mot dina kinder
knark hjälper inte




Fall so hard for you





Godmorgon alla. Idag är det söndag och jag ska vara hemma
 och mysa med mamma och pappa hela dagen.
Nu ska vi iväg, ut med gummistövlar, och fika på något fik
sen ska vi hyra film till kvällen, blir nog "PS. I love you"

Jag vill vara med dig, i regnet.
Ha en fin dag trots tilltrasslade trådar
// Lo


Thomas Järvheden





haha, oho så kul.
imorgon har jag mottagning
det ska bli skojskojskoj!


JAG ÄR EN FÅGEL



JAGGG HHHHAR TTTTTTTTTTTAGGGGGGGIT STUDDDDDDENTEN


(om ni undrar varför de e många bokstäver, så tycker jag att ni ska försöka läsa
 precis som det står.. det går inte. roligt grej sådär. har rätt tråkigt, ja..
)

Väntan



Godmorgon!
Jag sitter och väntar på att mitt nagellack ska torka, så att jag kan fortsätta med allt jag behöver göra. Jag har aldrig förstått att det var så mycket inför studenten som alla sagt. Nu sitter man här och det känns som man haft hur lång tid på sig att göra allt detta men så gör man det dagen innan? Jag tror inte att jag är ensam om det.
Ska till skolan vid halv 1 och fixa sånna där skynken till flaket med klassen, spännande och se hur många som dyker upp, min klass är nämligen lite omständig.

Imorgon tar jag studenten, något mer overkligt har jag inte varit med om.
Ha en jättejätte bra dag!
//Lo


Scorpius



Skorpionen - Scorpius (23 okt - 21 nov) Vatten

Skorpionens energi brukas till förändring, en intensiv kraft, som bryter ner för att ge möjlighet till att bygga upp något helt nytt. Skorpionens tecken associeras i hög grad till starka, intensiva känslor. Känslor som ofta är irrationella och komplexa, så att de är svåra att förklara med ord för andra.

Positiva egenskaper:
Starka känslor och lidelser, målmedveten, högst fantasifull, omdömesgill, skarpsinnig, uthållig, och bestämd.


Negativa egenskaper:

Svartsjuk - Inåtvänd

Karaktär:

Skorpionen är de häftiga känslornas tecken. Allt som är drastiskt och plötsligt och rent av fruktansvärt är Skorpionens karakteristika.

Skorpionen kan på ytan vara märkvärdigt oberörd, men innanför vävs farliga drömmar och fantasier. Han dras till det absurda och giftiga, älskar med glöd och hatar med samma glöd. Skorpionen trivs bäst i extremlägen. Eftersom det ändå är ett fast tecken, visar sig Skorpionens passion inte så mycket i honom själv, utan i omgivningen. Skorpionen har en förmåga att få omvärlden att leva ut de starkaste känslor, men själv bevara ett synbart lugn. När de är förälskade, är de upp över öronen förälskade, och ingenting får hindra dem.

De har en stark lojalitet, och deras passion är ibland överväldigande. Skorpioner är mycket intresserade av sex - inte förvånande, eftersom Skorpionen styr könsorganen - och deras längtan efter sensuella landvinningar blir ofta för mycket för deras partners. Han är en kraftfull, orädd älskare, som inte drar sig för att omåttligt njuta av sprit, droger och romantik. Detta ganska hemlighetsfulla tecken är fyllt av starka känslor, och precis som djuret som är dess förebild kan Skorpioner sticka till om de blir uppretade. De blir snabbt och intensivt förälskade, men om man försöker förändra en Skorpion eller få honom att anamma ens egen världsbild i stället för hans egen, går han antagligen till attack.

De älskar och lever på sitt eget sätt och kämpar i tysthet med att övervinna alla livets mörka sidor. Eftersom Skorpionerna är intresserade av överjordiska ting, är det inte förvånande att vissa av dem styr in sin passion på en högre livsnivå.


Färg:
Rödbrun • Växt: Aloe


Redlight



Godkväll!
Jag är så himla trött. Efter en lång dag, väntan hit och dit så är man äntligen hemma och känner sig någolunda bekväm med livet. Jag sitter här och gör en massa quiz på facebook, så kul har jag. Önskar att någon kommer hit och tänder ljus och lägger sig bredvid mig i sängen för att hålla om.
Men va vore de va? Tråkigt kanske. Faktiskt skönt att man för en gång skull har en egen bana att följa, egna skor att trampa sönder.

Imorgon blir det handla, jobba, mottagning och avslutningsvis myskväll med Marcus.
Nu behöver jag sova. Jag mår lite illa. Godnatt
Jag älskar mina vänner, jag är stolt över er
//Lo


Nu är de jul igen





Godmorgon pärlor!
Dagen är inte lika fin som igår, eller i förrigår, eller i förrförrigår, om det är någon som missat det eller bara glömt dra upp persiennerna. Grått och säkert kallt, har inte varit ute ännu men det ser ruggigt ut. Jaja, inget att gnälla över. Jag gillar faktiskt regn, jag uppskattar det, inget att hänga läpp för. Nu när det varit så varmt och gassigt länge så är det väl kanske dags för lite uppfriskande vatten till våra vackra skogar.
Apropå miljön.. Snart ska det röstas, 7 Juni. Inte glömma det nu ni som fyllt 18, passa på, skit bra ju.

Jag tänkte springa ner och duscha i min gyllene dusch. Sen ska jag iväg till skolan, stoppa in min skål i ungen i keramiksalen, sen äta lunch i skolan - billigt och (oftast) bra. Efter tack för maten så ska ta mig upp till estetkorridoren (där dans/teatersalarna befinner sig) och där vetni, där händer inte vad som helst, utan där kommer 1orna samt 2orna visa upp ett spex dem planerat att visa upp för oss, till oss, om oss. Sen bjuder dem på fika. Mums.

Jaja, nu iväg till duschen.
Ha en bra dag nu, ät inte för mycket morötter (du blir gul)
//Lo


RSS 2.0